Browse By

Max: "Maakt niet uit met wie ik moet strijden, als het maar om de winst gaat"

Ondanks dat de laatste race van het seizoen 2017 twee en een halve week geleden verreden is, had Max Verstappen pas afgelopen woensdag zijn laatste werkdag, toen hij in Milton Keynes bij Red Bull Racing nog een dag in de simulator zat.


Na de Grand Prix van Abu Dhabi bleef Max een paar dagen op het Yas Marina Circuit voor de Pirelli bandentest. In de week daarna was hij een dag op de fabriek, spendeerde hij een dag met zijn trainer, bezocht hij het ExxonMobil hoofdkantoor in Brussel en was hij aanwezig op het FIA Prize Giving gala in Parijs. Na een X-mas party bij Red Bull Racing volgde er afgelopen maandag nog een shoot voor Red Bull en sinds gisteren heeft Max dan eindelijk vrij, de komende twee weken.


Terugblikkend op zijn seizoen rijst de vraag op welke wijze Max veranderd is afgelopen jaar. Daar zegt hij zelf over: “Als persoon ben ik zeker gegroeid, door de uitdagende momenten die ik gekend heb. ‘Hoe ga je daar goed mee om?’ Over het algemeen is dat goed gegaan en hebben we ons positief herpakt. Met de problemen en uitvalbeurten was het een uitdagend jaar, maar ik heb ervan geleerd.”


Source: verstappen.nl

Deel dit artikel!